Fri05292015

Last update01:24:10 PM

Dejan Lučić - čovek koji zna!

teorija_zavere_1

 

 

Već nekoliko nedelja dobijamo elektronsku poštu sa molbom da li znamo šta se dešava sa gospodinom Dejanom Lučićem. Da li radi na novoj knjizi, da li se pojavljuje u medijima...Ono što možemo da kažemo, da je relativno skoro izdao knjigu pod naslovom "Teorija zavere- Priručnik za vladanje svetom - Prvi Nivo"". Interesantno je da je recenziju knjige radio gospodin dr.Nedeljko Dražić, potpisan kao mason 32 stepena, Grand Lože Vašington.

 

 

Objavićemo jedan intervju sa gospodinom Dejanom Lučićem, koji je vodio Slavoljub Veselinović. Tema razgovora je bila: "Žilava je srpska nada". U originalnoj verziji, na ćirilici, prenosimo jedan deo intervjua...


Господине Лучићу, открили сте нам тајну Ашкеназа, они су Хазари... Ко су Сефарди, да ли су они прави Јевреји?
– Дуга је то прича... Морам да кренем од аутохтоне “Динарске расе”, високе, са кукастим носем... То су претежно Срби или су то били.

Ко су “Динарци”?
– Нико не оспорава да је “Динарска раса” настала на овом тлу. Нико не оспорава да су то претежно Срби, а у исто време нам потурају причу да смо ми дошљаци. Када кажем “претежно” мислим да су ови Динарци под утицајем Ватикана постали и Хрвати, Црногорци, Словенци, а под утицајем историје Бугари, Спартанци, Македонци, Румуни... Динарска раса покрива линију од подручја Алпа до Карпата, а онда на југ до Анадолије и острва између данашње Грчке. Некада није постојало Јадранско море, па је та Динарска раса настала и на Апенинском тлу, данашња Италија. Ти Динарци се називају Венди и Венети на северу и Етрурци на југу. Главни градови севера били су, а и данас су Милан, а по Вендима Венеција. На југу су били градови Цера и Горчин, на чијим су темељима потомци Тројанаца створили Рим. Променом климе ти Динарци, пеласти(пеласт), тако се звао Балкан, су се спуштали на југ. Они су са собом носили своје писмо “србицу” коју данас зову и “винчанско писмо” и “етрурско писмо”. О томе је доста писао доста покојни професор Пешић. То писмо “србица” је наша данашња “ћирилица”... Ћирило и Методије су “открили” оно што је било откривено 6.000 година пре Христа. Њихово наводно откриће је плагијат “србице” које је прво писмо на планети Земљи и до дана данашњег је најсавршеније – фонетско писмо.

dlucic_3

dlucic_int

 

 


Господине Лучићу да се вратимо на Динарце...
– Слажем се. Пеласте који се спуштају копном на Малу Азију и на Блиски исток, где насељавају простор... Прелаз преко мора између Европе и Азије и данас се назива Дарданели, по једном називу ових наших предака, Дарданци.
Ови Балканци, Динарци, дарданци, Пеласти насељавају данашњу Сирију, Ирак, Либан и они су Сефарди у Израелу.

Како?
– Државу Израел створили су Феничани као вазалну државу, јер су им дивља јеврејска племена нападала караване. Феничани су држали Руту између Египта и Вавилона и држава које су га наслеђивале. Да би лакше контролисали те пљачкашке акције створили су им државу и инсталирали су им свог агента за краља... Био је то Динарац Да-ВИД. Феничани су дошли са Балкана. Они су, као што рекох, Динарци. Њихово писмо је произашло из србице. Противник ове тајне операције био је други Динарац (Србин) по надимку Сисоје. Да-ВИД (Давид), (Вид је старо срспко божанство) је имао прво искушење као краљ новоформиране државе, требао је да стекне углед међу Јеврејима. Сукоб Давида са Сисојем можда је био и фингиран углавном Сисоје и Давид су се договорили да рат замене двобојем. Уместо Сисоја који је био стар борио се његов представник, егземплар високих Динараца, човек са планине Голије, кога су звали Голијат. Крај сви знамо, Давид је праћком оборио Голијата и тако стекао углед. Давид и касније Соломон били су вазали Феничана и добро плаћени да контролишу пљачкашке походе Јевреја. У оквиру патроната над овом династијом, Соломону је подигнут дворац и храм за верске обреде. Мецена је био краљ Феничана Хирам, а градитељ тог храма је био његов имењак Хирам Абиф, кога су Јевреји хтели да искористе како би дошли до већих надница, па си га на крају и убили, откривајући нам своју шифру.
Елем, када је Александар Карановић (Александар Велики) исто Динарац пошао путем освајања својих предака, дошао је до Јерусалима. Јевреји, склони компромису, отворили су му врата града и дозволили му да чинодејствује у “Соломоновом храму”. Као гест полтронства или мудрости, те године су свој мушкој деци, која су се родила – дали име Александар. Велики Александар је дошао и пред феничанске градове Тир и Сидон, који нису желели да му се поклоне, па их је он разорио и велики део народа побио. Подсетио бих, да су Феничани већ тада, имали своје трговинске испоставе свуда по Медитерану, а да су главне биле Картагина и Марсељ. Разарањем државе Феникије овај народ се временом приклонио јеврејској вери. Да појасним и Картагињани су временом постали “Јевреји”, а они су касније отишли у Шпанију где су од њих настали Сефарди... значи, и Феничани и Картагињани су Динарске расе, значи Срби, који су примили јеврејску веру – а од њих су настали шпански Јевреји – Сефарди, који пишу и говоре језик “ладино”.
Ашкенази (Хазари) користе кроз историју језик који зову “јидиш“. То је доказ да ни Сефарди, ни Ашкенази нису Јевреји по генетици, већ по опредељењу, јер да су Јевреји они би говорили хебрејски. Јеврејство је политичка и идеолошка одредница, мање верска, јер можете бити то иако нисте верник. За многе људе то је професија. Да закључимо, они што се представљају именом Јевреја стварни су господари новца и политичке моћи. Они из сенке владају политичарима свих опција, они су тужиоци али и судије свету. Они одређују шта је добро,а шта лоше. Против њих је кажњиво рећи било шта они само воле похвале и сажаљења.

knjige_1

 

 

 

 А Сефарди?
– Сефарди су се вратили на Балкан, јасно су се декларисали као Срби – Мојсијеве вере и већином су дали велики допринос развоју своје нове-старе отаџбине – Србије. Напоменуо бих да су многи Сефарди били велики јунаци у Балканским ратовима и у Првом светском рату. Лично мислим да би у овом тренутку побољшање односа са Сефардима, данашњим Израелцима, био кључ за бољитак Србије. Израел је издат од америчких Хазара и лагано га пуштају низ воду. Хазари ће у будућности обновити Хазарију, а Сефарди маштају да се врате на Балкан одакле су родом.

Србима нису наклоњени владари из сенке. Да ли је то једини узрок наше судбине?
– Наши проблеми једним делом настају из српског менталитета који је великим делом “Динарски”. Даћу вам пример: када Србину дође син из војске, он га загрли, одведе на имање или фабрику и тамо му каже: “Сине, све ће ово бити твоје када ја умрем”. А шта ради Јеврејин у таквој ситуацији? Он загрли сина и каже му: “Сине, све је ово твоје, јаћу ти помагати”. Где је разлика? Србинов син ће наставити очев посао ако је спретан и паметан, а син поменутог Јевреја одмах наставља очев посао уз његову подршку. Значи, сваки Србин креће од нуле, а Јеврејин се ослања на оца, деду, прадеду. Јеврејска формула је боља, јер отац даје искуство, везе и капитал, а син енергију и инвенстивност. Удружени они су сила. У исто време син схвата да је отац владар из сенке и усваја то искуство које преноси на друго поколење, али и на практичан живот – политику. Поента је да ми Срби почнемо да мислимо економски и временски унапред. Морамо да планирамо будућност породице и државе. Да би то постигли потребно је да знамо циљ и да за тај и такав циљ унапред стварамо везе. Тај приступ је важан и за породицу али и за државу. Наш циљ мора бити да у будућности остваримо савез српских држава а да у исто време очувамо оно што имамо...

dlucic_mac2

 

Dakle, ovo je bio samo jedan deo intervjua koji smo pozajmili sa sajta gospodina Dejana Lučića. Čim uspemo da dogovorimo intervju sa gospodinom Lučićem, pokušaćemo da vidimo šta on misli o razvoju nauke i tehnologije danas, i gde nas po njemu to vodi.

Za sve zainteresovane koji bi želeli da saznaju, pročitaju, i vide šta i čime se bavi gospodin Dejan Lučić, mogu pogledati na njegovom sajtu, na web adresi www.dejanlucic.net .